Träningskompaniet

2014-11-27 ❤ 16:48:22
Hej på er. För ungefär en månad sen så gick mitt gymkort på atlantica ut och jag kände att det var dags för något nytt, men jag har inte riktigt kunnat ta tag i det. I måndags fick jag iallafall med mig Sanna till TK så nu är vi båda medlemmar där och det känns jättebra. Idag ska jag på mitt första pass på TK tillsammans med Sanna, Sofie och Annie och jag är laddad som fan. Det ska bli så skönt att äntligen komma igång med träningen ordentligt igen efter en månad med bara futsal 2 gånger i veckan. 
 
 

22:08

2014-11-23 ❤ 22:08:09
Hej på er. Iallafall ni som fortfarande klickar er in här även fast det inte är någon uppdatering över huvud taget. Jag ska försöka uppdatera lite oftare än vad jag gjort den senaste månaden? Haha. Men till mitt försvar har det faktiskt varit mycket med flytten till lägisen. Jag börjar äntligen bli klar. Alla möbler som jag behöber finns iallafall och jag börjar även få upp lite inredning, men det är massor som saknas. Ljusstakar, blommor, gardiner och allt sånt finns det inte mycket av. Jag har bestämt mig för att ta det lugnt och inte stressköpa något som jag bara är halvnöjd med. 
 
Hoppas ni har det bra iallafall och att livet flyter på i höstmörkret. Jag blir iallafall mycket tröttare nu när allt mörker kommer och det känns ju inte som att det blir ljust på dagen eller är det bara jag? 

RSS 2.0