SERIESEGRARE!

2014-09-30 ❤ 21:39:51
Alltså jag kan knappt förstå att vi vann serien i lördags, och att jag dessutom fick göra det med världens bästa lag. Jag var så fruktansvärt nervös innan matchen men när första målet kom så kunde jag verkligen slappna av och bara njuta av matchen. Jag älskar detta lag så himla mycket, vi är så jäkla bra bruds. PUSS
 
 

06:54

2014-09-26 ❤ 06:54:14
Hej på er. Gårdagen med Michaela i Jönköping blev jättebra. Det är så skönt att gå runt och prata medan man kollar på lite grejjer. Jag fick med mig en hel del från Ikea så som tallrikar, glad, bestick samt lite andra bra att ha grejjer. Jag måste dock tillbaka dit någon gång för att inhandla en tvbänk, hatt/skohylla och lite andra saker.
 
Nu ska jag jobba från 7.15-16.30. Det är en ganska lång dag men det ska nog gå bra, fast just nu känner jag mig som en zombie ungefär. Efter jobbet åker jag hem direkt och så ska jag till Emelie och Per ikväll. Uppladdning inför morgondagens match ska börjas med också så jag ska hem i tid så jag får ordentligen med sömn, haha, såååå viktig match imorgon och jag hoppas att alla som kan kommer och hejar fram oss till serieseger! Puss på er. Ha en fin fredag!

10:13

2014-09-25 ❤ 10:13:08
Nu har uppdateringen varit sådär dålig igen men jag har faktiskt inte haft tid. Jag jobbar i princip varje dag och idag är enda vardagen jag är ledig på ett tag framöver. Jag tycker det är jätteroligt att jobba men det är även skönt att få sova ut lite då och då. Så hur skadenna lediga dag spenderas? Jag ska åka till Jönköping med min babe Michaela. Vi ska åka till Ikea och även kika inne på A6. Det är första gången som vi har lite egentid tillsammans och det kommer bli så bra! Det enda jag väntar på är att mami ska komma hem med bilen så jag kan åka. Hoppas ni får en fin dag! Puss

VARTOFTA SK <3

2014-09-22 ❤ 08:08:45
Alltså detta! Så sjukt jäkla bra. Nu står det bara en match mellan oss och seriesegern och vi behöver ta minst ett poäng, men jag är redan nu så jäkla taggad på vinst. Så nu jäklar kör vi in i det sista!! 
 

15:12

2014-09-20 ❤ 15:12:12
Alltså det här laget är så jäkla bra!!
 

Hej på er. Denna lördagen började med lite matchförberedande träning inför imorgon. Eftersom jag har varit jätteförkyld denna veckan så har jag inte kunnat träna varken fotboll eller något annat, så idag var det skönt att äntligen få springa lite. Nu efter träningen har det int hänt så mycket, det enda som jag har gjort är att måla naglarna och samlat lite energi.
 
Om en liten stund ska jag in till stan för att kolla på IFK Falköping - IFK Skövde på odenplan. Johanna ska med och det äger att få spendera lite tid med henne nu när hon bor i Stockholm. Ha en fin dag så hörs vi!
 

20:43

2014-09-19 ❤ 20:43:21

Hej på er. Denna fredagskväll har varit jättegosig, även dagen har varit bra. Jag jobbade mellan 8:30-14:30 innan jag åkte hem. Jag somnade redan klockan 21 igår pga migrän så jag har varit förvånansvärt pigg idag. Runt klockan 17 åkte jag iallafall till Emelie och Per där det blev lite gos med bästa Tuva och deras nya katt Frasse, alltså hur söt?? Hoppas ni har haft en fin fredagskväll och att helgen blir bra. Puss! 

Två armband

2014-09-18 ❤ 19:12:55
Dessa två armband är nästan bara de enda jag använder. Jag tycker egentligen inte om att ha armband, vet inte riktigt varför, men när man har ett bra budskap med dem så tycker jag det är fint. Det vita armbandet köpte jag av ett UF-företag förra året, där en del av vinsten skänktes till cancerfonden, och det andra armbandet finns på Ung Cancers hemsida om ni har missat detta.
 

En äpplepaj-tisdag

2014-09-16 ❤ 20:38:13
Hej på er. Denna tisdagen har rullat på i ett ganska behagligt tempo. Klockan ringde redan klockan 5 i morses så då var det bara att pallra sig upp och försöka piggna till. Jag jobbade mellan 6:15-11:30 så det var inte en alltför jobbig dag. Direkt efter jobbet åkte jag och införskaffade mig ett par gummistövlar som lär behövas nu när höstrusket kommer dra igång. Att jag har jobbat i vanliga joggingskor har nog inte varit det bästa och det är antagligen därför jag dragit på mig en förkylning med halsont och snuva. När jag kom hem vilade jag iallafall en stund innan jag drog mig in till stan för att käka äpplepaj med sandra och den var såååå god. Jag älskar äpplepaj och just idag kände jag suget efter det hela dagen, så nu är både jag och magen på bra humör. 

16:18

2014-09-15 ❤ 16:17:58
Nu fick jag ett ryck igen och tog bort alla gamla inlägg. Jag vet inte varför jag gör så, det händer typ bara. Det är iallafall roligt att se att det är några som klickar sig in här även fast jag inte skrivit något på ett tag och det var dåligt innan det också. Men nu tänkte jag börja skriva lite igen.
 
Jag kan börja med att säga att jag ska flytta hemifrån. Den 1 oktober får jag lägenheten, och det är ju väldigt snart. Det senaste nu har jag försökt kolla en hel del på möbler och inredning men jag har så svårt för detta, så min syster har fått hjälpa mig en hel del. Det som är klart är iallafall att jag har beställt en soffa. I veckan ska jag åka och köpa matbord + stolar, jag har även hyffsad koll på vad jag ska ha för tv-bänk och soffbord och där är det viktigaste. 
 
Även fast jag har börjat kolla på möbler och allt sånt så har jag väldigt svårt att förstå att jag faktiskt ska flytta hemifrån. Ni som har mig på facebook har väl även sett att vårt hus ligger ute för försäljning och det känns också ganska sjukt, men även spännande. Jag tror det kommer gå jättebra iallafall och jag ser fram emot detta som fasen!

RSS 2.0